Hoi, mijn naam is Ruben en ik ben gek op muziek! Ik ben op mijn 7e begonnen met drummen en ben er nooit mee opgehouden. Na de middelbare school heb ik aan de Rockacademie in Tilburg gestudeerd, waar ik me verder heb ontwikkeld als muzikant. Ik sta regelmatig zelf op het podium. Meestal als drummer, maar ook als gitarist.

Mijn liefde voor muziek deel ik graag met anderen. Door middel van de lessen die ik geef laat ik de leerlingen ervaren hoe leuk het is om zelf muziek te maken. Dit doe ik dan ook al meer dan 6 jaar met veel plezier.  Daarnaast sta ik al 5 jaar voor de klas en geef ik regelmatig muziekworkshops.


Geïnteresseerd in de workshops die ik kan bieden voor je klas/kinderfeestje/weekafsluiting? Stuur gerust een mailtje.Naast drumles kun je bij mij ook op les voor (bas)gitaar en piano.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

De lessen bij Ruben zijn leuk en gezellig.  Soms mag ik zelf de liedjes kiezen en ik leer er veel. Ik ga er nu 3 jaar met plezier heen.

Elin, 13 jaar

"Voor mij is drummen met Ruben als spelen met een vriend: ik heb veel plezier, word steeds iets beter en vergeet de tijd!"

Emile, 39 jaar


"Ruben is altijd vrolijk. Als je iets niet snapt, legt hij het goed uit. Als iets even niet gaat mag je met hem een liedje spelen en lekker losgaan."

Tuur, 9 jaar

"Elke dinsdag ga ik lekker drummen met Ruben en het laatste deel van de les drummen we er samen flink op los, dat is super leuk! "

Pim 11 jaar

Mijn studio is te vinden in Oud-Noord Tilburg, vlakbij de Hoefstraat.
In deze gloednieuwe supergeluidsdichte studio kun je lekker los gaan op het drumstel zonder dat iemand er last van heeft.
Wil je graag op drumles maar kun je thuis niet zoveel lawaai maken? Geen zorgen, er zijn altijd stillere opties mogelijk!

 

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Plan dan nu nog een proefles in!